Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015

Λουκουμας Νησιωτικος




Υλικα
120 γρ μαγια
200γρ ζαχαρη
30γρ αλατι
5 αυγα
250γρ βουτυρο
αλευρι οσο παρει
Ανακατευουμε ολα τα υλικα και ζυμωνουμε
Οταν η ζυμη φουσκωσει ,κοβουμε και πλαθουμε στογγυλα βραχιολια βαρους 100γρ
τα αφηνουμε να φουσκωσουν καλα και τα τηγανιζουμε.
οταν τα βγαλουμε απο το τηγανι τα βουταμε στη ζαχαρη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...