Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015

Μπριος Γαλλικου τυπου




ΥΛΙΚΑ
Αλευρι σουπερ Αμερικης (τσουρεκιου) 1000γρ
Μαγια 50γρ
Βουτυρο γαλακτος 200γρ
Μαργαρινη 200γρ
Αυγα 500γρ
Ζαχαρη 110γρ
Αλατι 15γρ
Νερο 75γρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ 
Προσεχουμε ολα τα υλικα να εχουν την ιδια θερμοκρασια.Ζυμωνουμε καλα μεχρι να ξεκολλαει απο τα τοιχωματα του μιξερ.Το αφηνουμε 1 ωρα σε θερμοκρασια περιβαλλοντος.Ξαναζυμωνουμε και αφηνουμε αλλη 1 ωρα στο ψυγειο.Στη συνεχεια πλαθουμε και τα αφηνουμε να δουσκωσουν σε μετρια στοφα με ατμο, μεχρι να διπλασιαστουν σε ογκο.Ψηνουμε 200 βαθμους χωρις ατμους. Προσεχουμε ωστε κατα την ωρα αναπαυσης του ζυμαριου στο ψυγειο να ειναι καλα σκεπασμενο για να αποφυγουμε τη δημιουργια κρουστας και την απορροφηση οσμων απο αλλα προιοντα.
Καλη επιτυχια!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...