ΥΛΙΚΑ
-1 ΚΟΥΤΙ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ
-400ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ ΑΝΑΛΑΤΟ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
-500ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ
-1 ΚΟΥΤΙ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ
-400ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ ΑΝΑΛΑΤΟ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
-500ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
χτυπαμε με το μιξερ το βουτυρο να αφρατεψει προσθετουμε το ζαχαρουχο γαλα και συνεχιζουμε το ανακατεμα για λιγη ωρα χαμηλωνουμε την ταχυτητα του μιξερ και προσθετουμε σιγα σιγα το αλευρι μετα το ζυμωνουμε με τα χερια,και τα πλαθουμε οπως τα κεφτεδακια και τα παταμε οπως τα κεφτεδακια .τα βαζουμε σε λαδοκολλα.
ψηνουμε για 16-18 λεπτα στους 180 στης αντιστασεις
χτυπαμε με το μιξερ το βουτυρο να αφρατεψει προσθετουμε το ζαχαρουχο γαλα και συνεχιζουμε το ανακατεμα για λιγη ωρα χαμηλωνουμε την ταχυτητα του μιξερ και προσθετουμε σιγα σιγα το αλευρι μετα το ζυμωνουμε με τα χερια,και τα πλαθουμε οπως τα κεφτεδακια και τα παταμε οπως τα κεφτεδακια .τα βαζουμε σε λαδοκολλα.
ψηνουμε για 16-18 λεπτα στους 180 στης αντιστασεις
tips Αν θελετε να προσθεσετε αλλα υλικα οπως κακαο η δακρυα σοκολατας η καραμελακια η ινδοκαρυδο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου