-ΥΛΙΚΑ
-1 ΚΙΛΟ ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ
-ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
-ΑΥΓΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)
-ΑΛΑΤΙ
-ΑΡΑΒΟΣΙΤΕΛΑΙΟ
-1 ΚΙΛΟ ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ
-ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
-ΑΥΓΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)
-ΑΛΑΤΙ
-ΑΡΑΒΟΣΙΤΕΛΑΙΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξεβγάζετε τα καλαμαράκια σε άφθονο αλατισμένο νερό και ξεχωρίζετε τα πλοκάμια από το υπόλοιπο σώμα. Αφαιρείτε τα μάτια και την εσωτερική διάφανη μεμβράνη από το σώμα τους. Κόβετε τα σώματα σε ροδέλες. Στραγγίζετε καλά τα καλαμαράκια και τα τοποθετείτε σε απορροφητική πετσέτα.
Ρίχνετε άφθονο λάδι για τηγάνισμα σε ένα βαθύ τηγάνι και ζεσταίνετε σε μέτρια φωτιά μέχρι να κάψει.
Τα περνάτε από το αλεύρι τινάζοντας, ώστε να φύγει το περιττό αλεύρι.
Τηγανίζετε τα καλαμαράκια στο λάδι μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.
Ρίχνετε άφθονο λάδι για τηγάνισμα σε ένα βαθύ τηγάνι και ζεσταίνετε σε μέτρια φωτιά μέχρι να κάψει.
Τα περνάτε από το αλεύρι τινάζοντας, ώστε να φύγει το περιττό αλεύρι.
Τηγανίζετε τα καλαμαράκια στο λάδι μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.
tips:Χτυπάτε τα αυγά σε ένα βαθύ πιάτο τα βουτατε και μετα στο αλευρι
εαν σας το αυγο!
εαν σας το αυγο!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου