ΥΛΙΚΑ
-1-ΚΙΛΟ ΣΠΑΛΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ
-350 ΓΡ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕΤΡΙΟ
-2 ΤΡΙΜΜΕΝΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ
- 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΜΙΚΡΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
-ΑΛΑΤΙ
-ΠΙΠΕΡΙ
-1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΠΕΛΤΕ
-1/4 ΤΟΥ ΦΛΙΤΖΑΝΙΟΥ ΛΑΔΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
-1-ΚΙΛΟ ΣΠΑΛΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ
-350 ΓΡ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕΤΡΙΟ
-2 ΤΡΙΜΜΕΝΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ
- 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΜΙΚΡΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
-ΑΛΑΤΙ
-ΠΙΠΕΡΙ
-1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΠΕΛΤΕ
-1/4 ΤΟΥ ΦΛΙΤΖΑΝΙΟΥ ΛΑΔΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τσιγαριζουμε πολυ καλα το κρεας και μετά ρίχνουμε το κρεμμύδι,προσθετουμε ολα τα υλικα και την σαλτσα με νερο (στην χυτρα)χωρις να ριξουμε το κριθαρακι βραζει μιση ωρα περιπου ,το ρίχνουμε μαζί με τη σάλτσα του σε πήλινο σκέυοςκαι προσθετουμε το κριθαρακι το τοποθετουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 200 βαθμους μεχρι να γινει το κριθαρακι.καλη σας ορεξη φιλες μου και φιλοι!
Τσιγαριζουμε πολυ καλα το κρεας και μετά ρίχνουμε το κρεμμύδι,προσθετουμε ολα τα υλικα και την σαλτσα με νερο (στην χυτρα)χωρις να ριξουμε το κριθαρακι βραζει μιση ωρα περιπου ,το ρίχνουμε μαζί με τη σάλτσα του σε πήλινο σκέυοςκαι προσθετουμε το κριθαρακι το τοποθετουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 200 βαθμους μεχρι να γινει το κριθαρακι.καλη σας ορεξη φιλες μου και φιλοι!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου