ΥΛΙΚΑ
3/4 ΦΛ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ
-2 ΦΛ ΖΑΧΑΡΗ
-3,5 ΦΛ ΑΛΕΥΡΙ
-2 ΦΛ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΥΣΗ
-3 ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΞΥΔΙ
-6 ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΚΑΟ
-1 ΚΟΥΤ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ
-2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
-2 ΚΟΥΤ ΓΛΥΚΟΥ ΣΟΔΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
-1 ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
3/4 ΦΛ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ
-2 ΦΛ ΖΑΧΑΡΗ
-3,5 ΦΛ ΑΛΕΥΡΙ
-2 ΦΛ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΥΣΗ
-3 ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΞΥΔΙ
-6 ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΚΑΟ
-1 ΚΟΥΤ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ
-2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
-2 ΚΟΥΤ ΓΛΥΚΟΥ ΣΟΔΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
-1 ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαινουμε τον φουρνο στους 180 βαθμους.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά του κέικ.
Βουτυρωνουμε και αλευρωνουμε την φορμα μας η αν νηστευουμε βαζουμε λαδοκολλα.
Βουτυρωνουμε και αλευρωνουμε την φορμα μας η αν νηστευουμε βαζουμε λαδοκολλα.
Ρίχνουμε το μείγμα στην φόρμα και το βάζουμε να ψηθεί για 40' περίπου, ή μέχρι να βγαίνει το μαχαίρι μας καθαρό (βυθίζουμε ένα μαχαίρι στο κέικ. Αν όταν βγει έχει πάνω του κολλημένη ζύμη, το κέικ δεν είναι ακόμα έτοιμο ακομη.
Βαλτε την σοκολατα να λιωσει σε μπεν μαρι με μια κουταλια αραβοσιτελαιο να γυαλιζει η σοκολατα.
Βαλτε την σοκολατα να λιωσει σε μπεν μαρι με μια κουταλια αραβοσιτελαιο να γυαλιζει η σοκολατα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου