ΥΛΙΚΑ
-1 ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
-ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ
-ΑΛΑΤΙ
-ΠΙΠΕΡΙ
-ΡΙΓΑΝΗ
-ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
-5 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΑΤΣΙΚΕΣ!
- 1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ
- 2 ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλενουμε το κοτοπουλο καλα και στρωνουμε μπολικη λαδοκολλα στο ταψι για να το τυλιξουμε ριχνουμε αλατι πιπερι ριγανη και λιγο ελαιολαδο να παει παντου και τοποθετουμε μεσα στο κοτοπουλο μια πιπερια ολοκληρη της αλλες της βαζουμε απο πανω να δωσουν στο κοτοπουλο μια ωραια καλοκαιρινη γευση και το τυλιγουμε με την λαδοκολλα.
Ψηνουμε στους 220 βαθμους για περιπου 2.5 με 3 ωρες αναλογα ποσο μεγαλο ειναι το κοτοπουλο μας στο τελος το αφηνουμε ξεσκεπαστο να παρει χρωμα.
σερβιρουμε με τηγανητες πατατες!!!!!!!!!
Καλη σας ορεξη φιλες μου και φιλοι!!!
-1 ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
-ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ
-ΑΛΑΤΙ
-ΠΙΠΕΡΙ
-ΡΙΓΑΝΗ
-ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
-5 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΑΤΣΙΚΕΣ!
- 1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ
- 2 ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλενουμε το κοτοπουλο καλα και στρωνουμε μπολικη λαδοκολλα στο ταψι για να το τυλιξουμε ριχνουμε αλατι πιπερι ριγανη και λιγο ελαιολαδο να παει παντου και τοποθετουμε μεσα στο κοτοπουλο μια πιπερια ολοκληρη της αλλες της βαζουμε απο πανω να δωσουν στο κοτοπουλο μια ωραια καλοκαιρινη γευση και το τυλιγουμε με την λαδοκολλα.
Ψηνουμε στους 220 βαθμους για περιπου 2.5 με 3 ωρες αναλογα ποσο μεγαλο ειναι το κοτοπουλο μας στο τελος το αφηνουμε ξεσκεπαστο να παρει χρωμα.
σερβιρουμε με τηγανητες πατατες!!!!!!!!!
Καλη σας ορεξη φιλες μου και φιλοι!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου