ΥΛΙΚΑ
300 ΓΡ ΚΕΤΣΑΠ
8 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΣΟΥΠΑΣ worcestehire sause
8 Κ.Σ ΞΥΔΙ ΛΕΥΚΟ
1 Κ.Γ ΤΑΜΠΑΣΚΟ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ
1 Κ.Γ ΣΚΟΝΗ ΤΖΙΝΤΖΕΡ
300 ΓΡ ΚΕΤΣΑΠ
8 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΣΟΥΠΑΣ worcestehire sause
8 Κ.Σ ΞΥΔΙ ΛΕΥΚΟ
1 Κ.Γ ΤΑΜΠΑΣΚΟ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ
1 Κ.Γ ΣΚΟΝΗ ΤΖΙΝΤΖΕΡ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σωταρουμε το κρεμμυδι για 5 λεπτα προσθετουμε και το σκορδο για 1 λεπτο και το ξυδι μολις εξατμηστει.χαμηλωνουμε την φωτια και προσθετουμε τα υπολοιπα υλικα και ανακατευουμε μεχρι να πηξει η BBQ. Περναμε την σως απο το μπλεντερ.
Ανακατευουμε της φτερουγες με την σαλτσα και της ψηνουμε ειτε στην σχαρα ειτε σε προθερμασμενο φουρνο στους 200 βαθμους σε λαδοκολλα.
Σερβιρουμε με τηγανητες πατατες πατατοκροκετες η αγριο ρυζι.
Καλη σας ορεξη φιλες μου και φιλοι
Ανακατευουμε της φτερουγες με την σαλτσα και της ψηνουμε ειτε στην σχαρα ειτε σε προθερμασμενο φουρνο στους 200 βαθμους σε λαδοκολλα.
Σερβιρουμε με τηγανητες πατατες πατατοκροκετες η αγριο ρυζι.
Καλη σας ορεξη φιλες μου και φιλοι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου