Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2014

Μπισκότα κανέλας από Μαρία Μαρδα




Υλικα
250 γρ βουτυρο μαλακωμενο,
2 αυγα,250 γρ ζαχαρη,
2 βανιλιες,

2 κουταλακια κανελα,
1/4 κουταλακι αλατι,
1 κουταλακι μπεικιν,
500 γρ περιπου αλευρι για ολες τις χρησεις

Εκτέλεση  
Χτυπαμε ολα τα υλικα μαζι εκτος απο το αλευρι,στη συνεχεια σιγα,σιγα προσθετουμε και το αλευρι και ζυμωνουμε.Βαζουμε τα μπισκοτα σε λαδοκολλα και ψηνουμε στους 180 για 30 λεπτα στις αντιστασεις.Πριν τα ψησουμε πασπαλιζουμε με καστανη ζαχαρη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...