Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015

ΡΟΛΟ ΚΙΜΑ ΓΕΜΙΣΤΟ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ



-ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
-1 ΚΙΛΟ ΚΙΜΑ ΑΝΑΜΕΙΚΤΟ ΜΟΣΑΧΑΡΙ ΧΟΙΡΙΝΟ
-2 ΑΥΓΑ 
-1 ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ
-1 ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ
-1 ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ
-4 ΦΕΤΕΣ ΜΠΕΙΚΟΝ
-150 ΓΡ ΚΑΣΣΕΡΙ
-ΑΛΑΤΙ
-ΠΙΠΕΡΙ
-ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ
-2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΞΥΔΙ
-4 ΦΕΤΕΣ ΧΤΕΣΙΝΟ ΨΩΜΙ
-2 ΜΕΓΓΑΛΑ ΞΕΡΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
-1 ΩΡΙΜΗ ΝΤΟΜΑΤΑ
-ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ ΛΑΔΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
-ΛΑΔΟΚΚΟΛΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
-Βαζουμε το ψωμι σε νερο να μουλιασει ,σε ενα μεγαλο μπολ βαζουμε τον κιμα και ριχνουμε τα αυγα το αλατι το πιπερι τον μαιντανο ,το λαδι
το ψωμι την ντοματα τριμμενη στον τριφτη και τα κρεμμυδια το ξυδι και ζυμωνουμε πολυ καλα εγω συνηθως το φτιαχνω απο το βραδυ και το αφηνω το βραδυ στο ψυγειο.
Στρωνουμε την λαδοκολλα σε εναν παγκο η τραπεζι βαζουμε τον κιμα και τον παταμε να γινει επιπεδος οχι ομως πολυ λεπτος στην μεση βαζουμε της πιπεριες που εχουμε κοψει σαν στικ το μπεικον που εχουμε
τσιγαρισει και το κασσερι τραβαμε απο την μια την λαδοκολλα και το τυλιγουμε σαν καραμελλα απο κατω απο την λαδοκκολα βαζω αλουμινοχαρτο και υστερα το τυλιγω και με αυτο.Το ψηνω στον φουρνο στους 200 βαθμους πανω κατω εγω το βαζω μεσα σε γαστρα για 2 ωρες μετα ανοιγω και το αφηνω να παρει χρωμα γινεται υπεροχο!
-Μπορειτε να το συνοδεψετε με πατατες φουρνου ,τηγανιτες,η και ρυζακι
γινεται φανταστικο καλη σας ορεξη φιλες μου και φιλοι!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...