Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015

ΓΑΥΡΟΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ





ΥΛΙΚΑ
-1 ΚΙΛΟ ΓΑΥΡΟ
-1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ
-2 ΛΕΜΟΝΙΑ
-ΡΙΓΑΝΗ
-ΠΙΠΕΡ
-ΑΛΑΤΙ
-ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
-2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαριζουμε τον γαυρο και τον πλενουμε καλα.Τοποθετουμε τον γαυρο σε ενα ταψι ριχνουμε την πιπερια ψιλοκομενη και το σκορδο προσθετουμε το αλατι το πιπερι και την ριγανη,στιβουμε ενα λεμονι ριχνουμε το ελαιολαδο και με τα χερια τα ανακατευουμε κοβουμε το αλλο λεμονι σε φετες και της τοποθετουμε πανω απο τον γαυρο,προσθετουμε και 1 μικρο ποτηρι νερο και το βαζουμε στον φουρνο για 30 ωρα περιπου στους 220 βαθμους.
Καλη σας ορεξοι φιλες μου και φιλοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...