Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2015

ΧΑΛΒΑΣ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟΣ





ΥΛΙΚΑ
- 2 ΚΟΥΠΕΣ ΤΣΑΓΙΟΥ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ.
- 1 ΚΟΥΠΑ ΤΣΑΓΙΟΥ ΛΑΔΙ
- 100 ΓΡ ΚΑΡΥΔΙΑ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΆ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
- 2 ΚΟΥΠΕΣ ΤΣΑΓΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
-5 ΚΟΥΠΕΣ ΤΣΑΓΙΟΥ ΝΕΡΟ
2 ΦΛΟΥΔΕΣ ΑΠΟ ΛΕΜΟΝΙ
-1 ΞΥΛΑΚΙ ΚΑΝΕΛΑΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρολα βαζω τα υλικα για το σιροπι και τα αφηνω να βρασουν 5 λεπτα και το αποσυρω απο το ματι.
Σε μια αλλη κατσαρολα ριχνω το λαδι και το σιμιγδαλι και τα ανακατευω με ξυλινη κουταλα να μην λαει να παρει ενα σκούρο χρωμα τοτε προσθετω το σιροπι και βραζω μεχρι να το απορρόφηθει.
Βαζουμε τον χαλβα σε φορμα η μικρα φορμακια ξεφορμαρουμε σε πιατελα .
Ειναι γρηγορο και ευκολο γλυκακι.Καλη σας ορεξη φιλες μου και φιλοι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...