Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

ΦΟΚΑΤΣΙΑ





ΥΛΙΚΑ
- 300 ΓΡ ΧΛΙΑΡΟ ΓΑΛΑ
- 300 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΓΟΧ
-2 ΑΥΓΑ
-1/2 ΚΟΥΤΑΛΙ ΓΛΥΚΟΥ ΜΑΓΙΑ
-1 ΚΟΥΤ ΓΛΥΚΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
- 1 ΚΟΥΤ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ
- 4 ΦΕΤΕΣ ΚΑΣΕΡΙ
- 6 ΦΕΤΕΣ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ Η ΖΑΜΠΟΝ
- ΝΤΟΜΑΤΑ
- 4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
-4 ΦΕΤΕΣ ΓΚΟΥΝΤΑ
- ΣΟΥΣΑΜΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατευουμε ολα τα υλικα μαζι της φετες κασσερι της εκοψα μικρα κομματακια και της εριξα μεσα στο μειγμα.Και την ντοματα μικρα κομματια μεσα στο μειγμα.
Λαδωνουμε ενα μετριο ταψι και ριχνουμε το μισο μειγμα ενδιαμεσα εβαλα φετες γκουντα 4 και γαλοπουλα απο πανω εβαλα το υπολοιπο δεν ειναι σφιχτο ειναι αραιο απλωστετο με ενα κουταλι ριξτε και σουσαμι.
Το ψηνουμε στους 180 μεχρι να ροδισει.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...