Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015

ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΣΦΟΛΙΑΤΑ






ΥΛΙΚΑ
-1 ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ
- ΣΑΛΤΣΑ ΠΟΥΜΑΡΟ
- ΡΙΓΑΝΗ
- ΑΛΑΤΙ
- ΠΙΠΕΡΙ
- ΜΙΑ ΠΡΕΖΑ ΜΙΚΡΗ ΖΑΧΑΡΗ
- 4-5 ΦΕΤΕΣ ΓΚΟΥΝΤΑ
- 2 ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ
-1 ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ
- ΣΟΥΣΑΜΙ
- ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρολα μικρη ριχνω την πουμαρο λιγο αλατι λιγο πιπερι και λιγη ριγανη μολις αρχισει να βραζει κλεινω το ματι και την αφηνω να κρυωσει.
Αφου ξεπαγωσει η σφολιατα την χαρασω στα πλαγια αφου την εχω τοποθετησει σε λαδοκολλα για να την βαλω στο ταψι.
Βαζω κατω την σαλτσα την παριζα τα λουκανικα το τυρι και την πιπερια και διπλωνω.
Αλειφω το καλαμποκελαιο απο πανω και ριχνω λιγο σουσαμι εαν σας αρεσει
Ψηνω στης αντιστασεις στους 150 μεχρι να ροδισει.
Μπορειτε να προσθεσετε οτι σας αρεσει μεσα. Εχω φτιαξει και με σκετη ουγγαρεζα και λουκανικα Φρανκφούρτης εγινε υπεροχο αφηστε την φαντασια σας ελεύθερη.
Ειναι γρηγορο σνακ που αρεσει σε ολους.
Καλη σας ορεξη φιλες μου και φιλοι! !






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...