Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΠΕΣΤΡΟΦΕΣ ΨΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΛΑΔΟΚΚΟΛΑ





ΥΛΙΚΑ
-4 ΠΕΣΤΡΟΦΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ
- ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 
- ΛΕΜΟΝΙ
- ΑΛΑΤΙ
- ΠΙΠΕΡΙ
- ΡΙΓΑΝΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαριζουμε καλα και πλενουμε της πεστροφες η της παιρνουμε καθαρισμενες απο το ιχθιοπωλειο.Στο ταψι της κουζινας στρωνω λαδοκκολα ετσι ωστε να ψηθουνε μεσα σε εναν φακελο δηλαδη στον ατμο.Τοποθετω τα ψαρια ριχνω αλατι πιπερι ριγανη και στο τελος μπολικο λεμονι εγω βαζω και απο μια κομμενη φετα πανω στο ψαρι.
Κλεινω την λαδοκκολα ετσι ωστε να μην βγαινει ο ατμος σταυρωτα.
Ψηνω για περιπου 40 λεπτα στης αντιστασεις στους 200 βαθμους.
Δεν γεμιζει η κουζινα αλλα και το ψαρι δεν στεγνωνει.
Το σερβιρω μαζι με μαρουλοσαλατα μας αρεσει πολυ
Η πεστοφα ειναι ψαρι του γλυκου νερου παρα πολυ νοστιμο τα παιδια μου ξετρελαινονται.
Καλη σας ορεξη φιλες μου και φιλοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...