Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

ΚΟΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΜΠΕΣΑΜΕΛ




ΥΛΙΚΑ
-2 φυλλα σφολιατας
-1 κοτοπουλο βρασμενο μαδημενο
-300 γρ γκουντα ρεγκατο και γκουντα
-10 φετες μπεικον
-1 πιπερια πρασινη
-1 πιπερια κοκκινη
- λιγο αλατι
- πιπερι
-3 αυγα
- μπεσαμελ περιπου 2 κουπες
- λιγο βουτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βραζουμε το κοτοπουλο και μολις κρυωσει το μαδαμε.
Σε μια λεκανιτσα τοποθετουμε το κοτοπουλο και ολα τα αλλα υλικα ψιλοκομμενα εκτος απο την μπεσαμελ τα αυγα τα χτυπαμε πρωτου τα βαλουμε και τα ανακατευουμε ολα μαζι.
Φτιαχνουμε την μπεσαλ συνταγη ΕΔΩ ..
Στωνουμε στο ταψι η στο πυρεξ λαδοκολλα και τοποθετουνε το ενα φυλλο σφολιατας ριχνουμε την γεμιση και απο πανω την μπεσαμελ ριχνουμε λιγα κομματακια διασπαρτα βουτυρο και επειτα βαζουμε απο πανω το φυλλο σφολιατας και το κλεινουμε με τα χερια μας γυρω γυρω.
Ψηνουμε μεχρι να ροδισουν τα φυλλα περιπου 1 ωρα αναλογα την κουζινα.
Καλη σας ορεξη φιλες μου και φιλοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...