Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015

ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΙΤΣΑΚΙΑ




ΥΛΙΚΑ
- ΠΙΤΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ
- ΠΟΥΜΑΡΟ 
- ΤΥΡΙ ΓΚΟΥΝΤΑ
- ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ
- ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
- ΠΙΠΕΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ
ΑΛΑΤΙ
- ΠΙΠΕΡΙ
- ΡΙΓΑΝΗ
- ΖΑΧΑΡΗ ΜΙΑ ΠΡΕΖΑ
- ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 2 ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφηνουμε της πιτες να ξεπαγωσουν .
Βαζουμε την πουμαρο σε ενα κατσαρολακι να βρασει προσθετουμε μια πρεζα ζαχαρη λιγο αλατι λιγο πιπερι ριγανη και ελαιολαδο οταν παρει βρασει αποσυρουμε απο το ματι και το αφηνουμε να κρυωσει.
Τοποθετουμε της πιτες σε ταψι με λαδοκολλα ριχνουμε την σαλτσα το αλαντικο που θελουμε λιγα μανιταρια απο πανω ριχνουμε νπολικο τριμμενο τυρι πιπεριες και ξανα μανιταρια.
Ψηνουμε στους 200 βαθμους με αερα ωσπου να λιωσει το τυρι.
Μπορουνε να μην βαλουμε αλλαντικα να βαλουμε κοτοπουλο η ντοματα με φετα οτι μας αρεσει.
Γινεται γρηγορα ειναι νοστιμη και πολυ αφρατη.
Καλη σας ορεξη φιλες μου και φιλοι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...