Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ





ΥΛΙΚΑ
-5 ΑΥΓΑ
-1 ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ
1 1/2 ΚΟΥΠΑ ΑΛΕΥΡΙ ΓΟΧ
-1 ΒΑΝΙΛΙΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
-3 ΚΟΥΠΕΣ ΖΑΧΑΡΗ
-4 ΝΕΡΟ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ
1 ΚΟΥΤΑΚΙ ΣΑΝΤΙΓΙ
- ΛΙΓΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΓΙΑ ΕΠΑΛΕΙΨΗ
- ΓΑΛΑ
- ΚΕΡΑΣΑΚΙΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπαμε τα αυγα και την ζαχαρη λαι σιγα σιγα προσθετουμε το αλευρι και το μπεικιν και στο τελος την βανιλια χτυπαμε καλα και σρο τελος το βαζουμε στα φορμακια η σε μια μεγαλη ψηνουμε στους 180 βαθμους για 30 με 35 λεπτα.
Σιροπι
Σε μια κατσαρολα βαζουμε το νερο την ζαχαρη και την βανιλια μολις αρχισει να βραζει μετραμε 5 λεπτα και αποσυρουμε.
Για την γεμιση
Χτυπαμε την σαντιγι με το γαλα μεχρι να αφρατεψει .
Σοροπιαζουμε τους μπαμπαδες.
Αλειφουμε με την μαρμελαδα κοβουμε τους μπαμπαδες στην μεση και γεμιζουμε στολιζουμεε κερασι και φυστικη αιγινης εγω δεν εβαλα ομως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...