Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015

ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ




ΥΛΙΚΑ
-1 ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΤΑ 4
-1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΟΥΠΑΣ ΤΣΙΛΙ
-ΠΑΠΡΙΚΑ ΓΛΥΚΙΑ
-ΣΚΟΡΔΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΦΡΕΣΚΟ Η ΞΕΡΟ
-1 ΛΕΜΟΝΙ
-1/4 ΤΗΣ ΚΟΥΠΑΣ ΛΑΔΙ
-ΑΛΑΤΙ
-ΠΙΠΕΡΙ
-ΡΙΓΑΝΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
-Κοβουμε το κοτοπουλο στα 4 και το αλειφουμε με το τσιλι την παπρικα το σκορδο στιβουμε ολο το λεμονι το λαδι το αλατι το πιπερι και την ριγανη.Τα αφηνουμε 2 ωρες να μαριναριστουν και ψηνουμε το κοτοπουλο στην γαστρα για 2 ωρες περιπου εαν δεν εχετε γαστρα βαλτε στο ταψι σε ποιο χαμηλη θερμοκρασια180 βαθμους στην γαστρα στους 220 ,πανω κατω.καλη σας ορεξη φιλες μου και φιλοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...