Τρίτη, 26 Μαΐου 2015

ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ




ΥΛΙΚΑ
- 1ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
-1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
-ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙ
-1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΓΛΥΚΟΥ ΚΥΜΙΝΟ
-ΑΛΑΤΙ
-ΠΙΠΕΡΙ
-1/2 ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΨΩΜΙ
-1 ΑΥΓΟ
-ΜΑΙΝΤΑΝΟ
-1/4 ΚΟΥΠΑ ΛΑΔΙ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ
-1 ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
-1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
-2 ΩΡΙΜΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ
-ΑΛΑΤΙ
-ΠΙΠΕΡΙ
-1 ΚΟΥΤΛΑΚΙ ΚΟΦΤΟ ΚΥΜΙΝΟ
-1 ΚΟΥΤΑΛΙ ΠΕΛΤΕ
-ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζυμωνουμε ολα τα υλικα πολυ καλα και αφηνουμε 2 ωρες τον κιμα στο ψυγειο να αποροφηση ολες της γευσεις.
Πλαθουμε τον κιμα σε μακροστενα σουτζουκακια και τα τοποθετουμε σε λαδωμενο ταψι,μολις παρουν χρωμα γυριζουμε απο την αλλη.
Ετοιμαζουμε την σαλτσα μας,σωταρουμε το κρεμμυδι με το σκορδο και μετα ριχνουμε της ντοματες το κυμινο το αλατι το πιπερι και τον πελτε μολις δεσει η σαλτσα την ριχνουμε στο ταψι με τα σουτζουκακια.
Μολις δεσει καλα η σαλτα κλεινουμε τον φουρνο και σερβιρουμε με ρυζι η τηγανητες πατατες!
Ειναι ελαφρι φαγητο γιατι δεν τηγανιζουμε τα σουτζουκακια.
Ευχαριστω πολυ για την συνταγη την φιλη μου ΓΙΩΤΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...