Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ ΠΙΤΣΑ




ΥΛΙΚΑ
-400 ΓΡ συν οσο παρει να ξεκολλαει απο τα χερια(για ολες της χρησεις)
-2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
-1 ΞΕΡΗ ΜΑΓΙΑ
-1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ
-ΜΙΣΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΓΛΥΚΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
-300 ΓΡ ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ
ΑΠΟ ΠΑΝΩ
-ΠΙΠΕΡΙΑ
-ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
-ΠΑΡΙΖΑ
-ΤΥΡΙ ΓΚΟΥΝΤΑ ΤΡΙΜΕΝΟ
-ΠΕΠΕΡΟΝΙ
-ΜΠΕΙΚΟΝ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ
1½ ΠΟΥΜΑΡΟ
-2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
-ΜΙΣΟ ΚΟΥΤΛΑΚΙ ΓΛΥΚΟΥ ΡΙΓΑΝΗ
-1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ
-1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΓΛΥΚΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
-ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ριχνουμε το αλευρι σε μια λεκανιτσα την μαγια και ανακατευουμε προσθετουμε το λαδι το αλατι την ζαχαρη και τελος ριχνουμε το νερο χλιαρο λιγο λιγο και ζυμωνουμε προσθετουμε αλευρι μεχρι να ξεκολλαει απο τα χερια μας,
Αφηνουμε την ζυμη να ξεκουραστει και να γουσκωσει σκεπαζοντας με μια πετσετα για 1,5 ωρα περιπου
ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ
Σε ενα κατασαρολακι προσθετουμε ολα τα υλικα και την αφηνουμε να παρει μια βρασει 5 λεπτα και την αφηνουμε να κρυωσει
Μολις φουσκωσει την τοποθετουμε σε λαδωμενο ταψι την απλωνουμε και με το πηρουνι κανουμε τριπουλες.
Προσθετουμε την κρυα σαλτσα μανιταρια την παριζα μπεικον πεπερονι και λιγες πιπεριες και την βαζουμε στο φουρνο για 15 με 20 λεπτα οταν ειναι περιπου ετοιμη να γινει προσθετουμε το τυρι και πιπερια με μανιταρια απο πανω!
Καλη σαςορεξη φιλες μου και φιλοι!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...