Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015

ΡΟΛΛΑ ΚΑΝΕΛΑΣ



ΥΛΙΚΑ
-1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΓΛΥΚΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
-1/2 ΑΛΑΤΙ
-1 ΠΟΤΗΡΙ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ
-1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΞΕΡΗ ΜΑΓΙΑ
-1/2 ΚΙΛΟ ΑΛΕΥΡΙ ΦΑΡΙΝΑΠ
-1 ΑΥΓΟ
-1/2 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
- ΚΑΝΕΛΛΑ
- ΖΑΧΑΡΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατευουμε ολα τα υλικα μαζι και ζυμωνουμε οταν η ζυμη δεν κολλαει στα χερια ειναι ετοιμη.
Την αφηνουμε να φουσκωσει μιση ωρα.
Ανοιγουμε φυλλο και βαζουμε κανελα και ζαχαρη τυλιγουμε σε ρολο και κοβουμε κομματια τα τοποθετουμε στο ταψι που εχουμε βαλει λαδοκλλα και ψηνουμε στους 180 για 30 λεπτα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...