Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ



ΥΛΙΚΑ
-1 κιλο μοσχαρακι απαχο κομμενο σε μικρα κομματια
-σαλτσα πελτε(1 και 1/2 κουταλι τησ σουπας)
-ελαιολαδο1/3 της κουπας
-2 κομματακια γαρυφαλλο
-1 κομματακι κανελλα
-αλατι
-πιπερι
-1 μεγαλο ξερο κρεμμυδι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
-πλενουμε το κρεας και το βαζουμε σε μια κατσαρολα με νερο να βρασει οταν παρει βρασει το βγαζουμε και το πλενουμε παλι βαζουμε την κατσαρολα που θελουμε να φτιαξουμε το φαγητο ριχνουμε το κρεμμυδι αφου πρωτα το τριψουμε στον τριφτη και το λαδι μολις αρχισει να σωταρεται το κρεμμυδι βαζουμε και το κρεας το γαρυφαλλο την κανελλα και το αλατι και πιπερι οσο θελει ο καθενας επειτα ριχνουμε τον πελτε και νερο εως που να σκεπαστει το κρεας εαν το κανουμε στην χυτρα
δεν προσθετουμε νερο εαν οχι θα χρειαστει και αλλο νερο εως ωτου βρασει το κρεας και χυλωσει η σαλτσα

tips'το συνοδευουμε με πατατες τηγανητες η ρυζι η πουρε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...