Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015

ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ ΚΛΑΣΣΙΚΗ



ΥΛΙΚΑ
-1 ΚΙΛΟ ΨΑΡΙ ΚΟΚΚΙΝΟΨΑΡΟ (ΦΡΕΣΚΟ Η ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ)
-5 ΜΕΤΡΙΑ ΚΑΡΟΤΑ
-1 ΚΙΛΟ ΠΑΤΑΤΕΣ
-ΣΕΛΙΝΟ
-ΛΕΜΟΝΙ
-ΛΑΔΙ
-ΑΛΑΤΙ
-ΠΙΠΕΡΙ
-2 ΞΕΡΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
-1/4 ΤΗΣ ΚΟΥΠΑΣ ΛΑΔΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαριζουμε τα ψαρια εαν δεν ειναι ηδη καθαρισμενα.Κοβουμε της πατατες σε οτι σχημα θελουμε τα καροτα τα κρεμμυδια στα 4,προσθετουμε νερο στην κατσαρολα ριχνουμε της πατατες τα καροτα τα κρεμμυδια το αλατι και το πιπερι για να βρασουν και το λαδι μετα απο ενα δεκαλεπτο προσθετουμε το σελινο τα αφηνουμε να βρασουν για περιπου 35 λεπτα και προσθετουμε το ψαρι και το βραζουμε για 10 λεπτα ακομα,οταν ειναι ετοιμο στιβουμε 1 ολοκληρο λεμονι αναλογα ποσο ξυνο το θελετε και το προσθετουμε στην κατσαρολα!
Καλη σας ορεξη φιλες μου και φιλοι!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...