Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015

ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΛΑΔΟΚΚΟΛΑ




ΥΛΙΚΑ
-1 ΚΙΛΟ ΚΙΜΑ ΑΝΑΜΕΙΚΤΟ(ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ-ΧΟΙΡΙΝΟ)
-2 ΜΕΓΑΛΑ ΞΕΡΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ 
-2 ΩΡΙΜΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ
-ΜΑΙΝΤΑΝΟ
-ΠΑΤΑΤΕΣ
-ΛΑΔΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 1/4 ΤΗΣ ΚΟΥΠΑΣ
-100 ΓΡ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ
-250 ΓΡ ΓΚΟΥΝΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
-ΑΛΑΤΙ
-ΠΙΠΕΡΙ
-ΞΥΔΙ
-ΨΩΜΙ ΧΤΕΣΙΝΟ
-1 ΑΥΓΟ
-ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζυμωνουμε τον κιμα ριχνοντας ενα ξερο κρεμμυδι μια ντοματα τριμμενη
μαιντανο λαδι λιγο ξυδι το αλατι το πιπερι το ψωμι αφου το εχουμε μουλιασει σε νερο το αυγο,οσο πιο πολυ ζυμωνουμε τοσο ωραια γινονται
Εαν μπορουμε τα αφηνουμε 2 ωρες στο ψυγειο.
Τα πλαθουμε και μεσα βαζουμε το τυρι γκουντα και τα βαζουμε στην λαδοκολλα,κοβουμε της πατατες σε οτι σχημα θελουμε και της βαζουμε σε μια λεκανη ριχνουμε λαδι τριβουμε την ντοματα ριχνουμε αλατι πιπερι τυρι γκουντα και κεφαλοτυρικαι λιγο μαιντανο τα ανακατευουμε και τα ριχνουμε μεσα στην λαδοκολλα που εχουμε στρωσει στο ταψι ριχνουμε και ενα φλιτζανι νερο και κλεινουμε την λαδοκολλα!
Ψηνουμε για 1.30 ωρα περιπου στους 200 βαθμους!
Καλη σας ορεξη φιλες μου και φιλοι!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...