Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

ΣΤΡΟΥΝΤΕΛ ΜΗΛΟΥ ΜΕ ΜΕΡΕΝΤΑ




ΥΛΙΚΑ
-4 ΦΥΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ
-4-5 ΩΡΙΜΑ ΜΗΛΑ
-1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΚΑΟ
-1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
-3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ
-5 ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ
-4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΕΡΕΝΤΑ
-ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΚΑΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ
-ΕΚΤΕΛΕΣΗ
-Προθερμαινουμε τον φουρνο στους 160 βαθμους,κοβουμε τα μηλα σε λεπτες φετες και τα βαζουμε σε νερο με λιγο λεμονι να μην μαυρισουν στωνουμε ενα κιμματι λαδοκολλα και επανω βαζουμε το ενα φυλλο το βουτυρωνουμε ολο και ριχνουμε και ζαχαρη το ιδιο και κανουμε και στα αλλα 2,στο 4 φυλλο το βουτυρωνουμε ριχνουμε την ζαχαρη το αλατι το κακαο την μερεντα σε 4 μεριες ετσι ωστε οταν το τυλιξουμε να ειναι παντου και στρωνουμε τα μηλα, Όσο το κυλάμε σε ρολό μπήγουμε τα πλαϊνά προς τα μέσα να φυλακίζουμε τη γέμιση.
Υστερα το τυλιγουμε και το βαζουμε στο ταψι πανω σε λαδοκκολα
ψηνουμε για 20 λεπτα μεχρι να ροδισει και μετα πασπαλιζουμε με αχνη ζαχαρη και κακαο.
Καλη σας ορεξη φιλες μου και φιλοι !



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...