Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

ΕΥΚΟΛΟ ΓΛΥΚΑΚΙ ΜΕ ΜΕΡΕΝΤΑ



ΥΛΙΚΑ
2 ΦΥΛΛΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ
-300 ΓΡ ΜΕΡΕΝΤΑ
-ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανοίγουμε το ένα φύλλο σφολιάτας και αλείφουμε με μερέντα . Βάζουμε απάνω το δεύτερο φύλλο, πατάμε τις άκρες να κλείσουμε την γέμιση.
Με τον τροχό πίτσας κόβουμε σε λωρίδες, τις στρίβουμε και μετά τυλίγουμε σε σαλιγκαράκι.
Τα βαζουμε στην λαδοκολλα και ψηνουμε στους 180 για περιπου 20 λεπτα μεχρι να ροδισουν.
Καλη σας ορεξη φιλες μου και φιλοι!!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...