Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΝΕΛΛΑ




ΥΛΙΚΑ
-1 ΚΟΥΤΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΜΕ ΑΝΘΡΑΚΙΚΟ
-1 ΠΟΤΗΡΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ
-1 ΠΟΤΗΡΙ ΖΑΧΑΡΗ
-1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΟΥΠΑΣ ΜΠΕΙΚΙΝ
-1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΟΥΠΑΣ ΣΟΔΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
-1 ΠΑΚΕΤΟ ΑΛΕΥΡΙ
-ΣΟΥΣΑΜΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ

- ΚΑΝΕΛΑ ΜΙΣΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΓΛΥΚΟΥ 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παίρνουμε ένα λεκανάκι, και βάζουμε μέσα το σπορέλαιο και την πορτοκαλάδα με το ανθρακικό.
Στην συνέχεια, βάζουμε την ζάχαρη και την κανέλα  και τα ανακατεύουμε.
Βάζουμε μέσα το μπέικιν, την σόδα. Προσέχουμε να μην μείνουν μεγάλα κομμάτια από την σόδα, ας είναι μικρά, με το ζύμωμα θα διαλυθούν.
Στην συνέχεια βάζουμε το αλεύρι και ζυμώνουμε. Η ζύμη μας πρέπει να είναι μαλακή, και να μην κολλάει στα χέρια μας. Αν κολλάει ρίχνουμε λίγο ακόμη αλεύρι.
Τα πλαθουμε οπως μας αρεσει !και τα βαζουμε στο ταψι πανω στην λαδοκκολα!
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς και σε αέρα για 40' περίπου.
Καλη σας ορεξη φιλες μου και φιλοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...