Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ




ΥΛΙΚΑ
-1 ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΝΤΟΠΙΟ Η ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΊΟΥ
- ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ 
- 1 ΩΡΙΜΗ ΝΤΟΜΑΤΑ
- 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ
- ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
-1,5 ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΠΕΛΤΕ
- ΑΛΑΤΙ
- ΠΙΠΈΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κοβουμε το κοτοπουλο σε μεριδες και το βαζουμε να βρασει για 10 λεπτα. Το πλενουμε καλα.
Κοβουμε το κρεμμυδι σε μικρα κυβακια και την ντοματα.
Σε μια κατσαρολα ριχνουμε ελαιολαδο και το κρεμμυδι 3 λεπτα μετα προσθετουμε το κοτοπουλο την ντοματα τα αφηνουμε για 6-7 λεπτα να τσιγαριστουν ριχνουμε τον πελτε αλατι πιπερι και νερο να σκεπαστει το κοτοπουλο και τα αφηνουμε να βρασουν εγω το βραζω σιγα σιγα γινεται πιο νοστιμο μολις ξεκοκαλιστει το κοτοπουλο σημαινει οτι εβρασε ριχνουμε της χυλοπιτες οσα λεπτα μας λεει η συσκευασια 7_ 8 ειναι περιπου το κατεβαζουμε απο την φωτια και το αφηνουμε 10 λεπτα να ρουφιξουν το ζουμι η χυλοπιτες.
Ειναι πολυ νοστημο φαγητο και παραδοσιακο τα παιδια μου ξετρελαινονται!
Καλη σας ορεξη φιλες μου και φιλοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...