Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2015

ΡΟΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ




ΥΛΙΚΑ
-1 ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΕΝΟ
- ΑΛΑΤΙ 
- ΠΙΠΕΡΙ
- ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
-8 ΛΩΡΙΔΕΣ ΜΠΕΙΚΟΝ
-150 ΓΡ ΡΕΓΚΑΤΟ
- ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζηταμε απο το κρεωπολη να μας το ξεκκοκαλισει για ρολο και να το χτυπησει με το σφυρακι αφηνωντας την πετσα.
Το απλωνουμε σε μια λαδοκκολα και ριχνουμε αλατι πιπερι και απλωνουμε μουσταρδα σε ολη την επιφάνεια επειτα στρωνουμε το μπεικον σε ολη την επιφανεια και στο τελος στην ακρη βαζουμε το ρεγκατο στην ακρη και το τυλιγουμε ρολο και το τοποθετουμε στο διχτυ.Αλειφουμε με ελαιολαδο απο εξω το ψηνουμε στην γαστρα στους 180 βαθμούς για 1 1/2 ωρα περιπου αναλογα τον φουρνο σας.Σερβιρουμε με τηγανητες πατατες η ρυζι.
Καλη σας ορεξη φιλες μου και φιλοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...