Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΚΑΡΟΤΟΥ





ΥΛΙΚΑ
-2 ΩΡΙΜΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ
- 2 ΚΑΡΟΤΑ
- 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΓΛΥΚΟΥ ΜΠΕΙΚΙΝ
- 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ
- 1/2 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΓΛΥΚΟΥ ΠΙΠΕΡΙ
-150 ml ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ
- ΑΛΕΥΡΙ ΓΟΧ ΟΣΟ ΠΑΡΕΙ
- ΡΙΓΑΝΗ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τριβουμε στον τριφτη της ντοματες και τα καροτα, προσθετουμε το μπεικιν το αλατι το πιπερι την ριγανη το λαδι τα ανακατευουμε και προσθετουμε το αλευρι σιγα σιγα ανακατευοντας μεχρι να γινςι μια ευπλαστη ζυμη που δεν κολαει στα χερια.
Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 για μιση ωρα ισως και λιγο παραπανω αναλογα τον φουρνο.
Την συνταγη την βρηκα σε μια ομαδα μαγειρικης δυστυχως δεν θυμαμαι το ονομα της κυριας που εδωσε την συνταγη.
Καλη σας ορεξη φιλες μου και φιλοι!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...