Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΑΣΠΡΗ ΣΑΛΤΣΑ




ΥΛΙΚΑ
-1 ΚΟΥΤΙ ΚΡΕΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ
-1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ
-1/2 ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΣΚΟΡΔΟ
- ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ
- ΑΛΑΤΙ
- ΠΙΠΈΡΙ
-2 ΚΟΥΤΑΛ ΣΟΥΠΑΣ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΤΥΡΙ ΡΕΓΚΑΤΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια καταρολα αωταρουμε το βουτυρο και προσθετουμε το αλατι το Πιπέρι και τον μαιντανο  (εαν βαλουμε μπεικον η γαλοπουλα και μανιταρια τα βαζουμε τωρα) ριχνουμε και το σκορδο και την κρεμα γαλακρος σε μετρια φωτια μεχρι να δεσει λιγο πριν την βγαλουμε προσθετουμε το τυρι ανακατευουμε και αποσυρουμε απο την φωτια! Ειναι γρηγορη και νοστιμη
Tips: Με το μπεικον η την γαλοπουλα γινεται λιγο πιο βαρυ .
Καλη σας ορεξη φιλες μου και φιλοι!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...